8.5 C
New York
dinsdag 20 oktober 2020

“Op zaterdag naar de opvang is echt gaaf!”

Op zaterdag 30 november was Kindercentrum Het Welpennest van IJsselkids Kinderopvang in Zevenhuizen een extra dag geopend. De kinderen beleefden een leuke dag, terwijl ouders voorbereidingen konden treffen voor de drukke feestmaand. Alle kinderen tot en met 12 jaar waren van harte welkom. Zo speelden vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes lekker samen.

De kinderen hebben enthousiast gespeeld en lekker gegeten zodat de ouders even tijd voor zichzelf hadden. Met de drukke decembermaand in het vooruitzicht werd dit erg gewaardeerd. Voor Bas (6) voelde het als een feestdag. “Op zaterdag naar de opvang is echt gaaf, helemaal nu mijn neefje ook mee mocht. We hebben superleuke spelletjes gedaan: Sint- en pietenmutsen maken, lekker eten, sjoelen, kruidnootjes bakken!” De kinderen deden ook enthousiast mee met de oud-Hollandse spelletjes. Uiteraard konden de kleintjes die moe waren lekker slapen.

De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom brachten ouders lekkere dingen mee voor de Voedselbank. “Zo helpen we om er voor iedereen een mooie feestmaand van te maken”, aldus een ouder.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg