8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Halloween spelletjes en Griezelfeest in speeltuin IJsselkids Nieuwerkerk

In de laatste week van het speeltuinseizoen van speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel is het centrale thema Halloween. Omdat men dit jaar nog geen Halloween optocht heeft georganiseerd worden de activiteiten in de speeltuin zelf georganiseerd.

Op woensdagmiddag om 14:00 uur zijn er allerlei spelletjes voor de kinderen rondom Halloween. Vrijdagavond 29 oktober is er een Griezelfeest in de speeltuin van 18.00 tot 20.00 uur. De toegang tot het Griezelfeest is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom. De kinderen worden in de speeltuin vermaakt met allerlei spannende Halloween activiteiten.

Voor de ouders is er een terras buiten de speeltuin waar ze koffie/ thee/ tosti e.d kunnen kopen. Iedereen is welkom en de organisatie heeft de belofte gedaan om er een groot feest van te maken, verkleed komen mag uiteraard maar is geen verplichting!

Na deze week gaat de speeltuin in ‘winterslaap’ en is deze gesloten. Tijdens de winterperiode kan er onderhoud gedaan worden.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg