8.5 C
New York
woensdag 20 januari 2021

Maatjesproject Friend4Now voor jongeren

Friend4Now is er voor jongeren tussen de 10 en 20 jaar, die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Bij Welzijn Zuidplas zijn vrijwilligers als maatjes actief.

Aan de hand van een intakegesprek wordt door een jongerenwerker gekeken welk maatje het beste past bij de jongere. Samen wordt er dan besproken wat het maatje zou kunnen betekenen. Als er een goede match is, wordt er minimaal één keer per twee weken afgesproken om samen iets te gaan doen. Een maatje kan op allerlei gebieden ondersteunen.

Bijvoorbeeld om samen te ontdekken welk talent de jongere verder zou willen ontwikkelen, om aan het zelfvertrouwen te werken of gewoon om samen iets gezelligs te doen, waardoor de jongere net wat makkelijker de deur uit gaat.

Dit kan zijn door samen sporten, een wandeling maken, naar de bioscoop of een sportwedstrijd. Ken je een jongere tussen de 10 en 20 jaar die een maatje zoekt die hem/haar kan ondersteunen of wil je dit zelf graag? Neem dan contact op met: kim@welzijnzuidplas.nl of lydiar@welzijnzuidplas.nl


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg