8.5 C
New York
woensdag 21 april 2021

Veel hulpdiensten naar auto te water aan de Onderweg (Rotterdam)

Op maandag 9 december werden politie, brandweer en ambulance gewaarschuwd voor een auto die te water was geraakt. Dit gebeurde aan de Onderweg in Rotterdam.

De auto raakte bij een manoeuvre te water. De inzittende werd uit de auto geholpen en is in een nabij gelegen woonhuis opgevangen. Ambulancepersoneel heeft de inzittende van de auto gecontroleerd, maar geen aanleiding gezien om de persoon naar het ziekenhuis te vervoeren. Brandweer en ambulance waren verder niet nodig, omdat alleen de auto nog uit het water getakeld moet worden. Hiervoor is een bergingsbedrijf ingeschakeld. De politie leidt zo lang het verkeer om.

De Onderweg valt onder het beheer van gemeente Rotterdam, maar ligt net buiten Nieuwerkerk aan de rand van de Rotterdamse wijk Nesselande. De weg is een parallelweg van de Bostelweg: de dijk die Nieuwerkerk en Zevenhuizen verbindt.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg