8.5 C
New York
vrijdag 5 juni 2020

Kamermuziek avond met amateur musici uit de regio

Op zaterdagavond 18 januari spelen amateur musici om 20.00 uur kamermuziek in de ontmoetingskerk in Zevenhuizen.  Deze mateur musici uit de regio laten op 18 januari horen dat amateur muziek de moeite waard is om naar te luisteren.

Tien verschillende ensembles brengen een avondvullend programma. Er wordt  klassieke kamermuziek uitgevoerd met diverse instrumenten (naast piano) en met zang. Het programma is hierdoor zeer gevarieerd. Deze keer zal er een accent liggen op de laat-Romantiek.

De toegang tot het concert is vrij. Wel wordt er door de organisatie een vrijwillige bijdrage in de kosten op prijs gesteld. De ontmoetingskerk is in de Dorpsstraat 106 in Zevenhuizen.

Foto ter illustratie : eerder muzikaal optreden in de Ontmoetingskerk


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
479VolgersVolg