8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Kop-staartaanrijding op A20 oorzaak vertraging richting Gouda

Een kop-staartaanrijding op de A20 t.h.v. Moordrecht veroorzaakte vrijdagmiddag 10 januari rond 15:00 uur een flinke vertraging. Automobilisten die richting Gouda reden liepen een vertraging op van meer dan 60 minuten. De linkerrijstrook was geruime tijd afgesloten.

Bij de botsing liepen 6 auto’s schade op. Een in eerste instantie opgeroepen ambulance werd afbesteld. Toen na enige tijd bleek, dat een van de inzittende toch lichamelijke klachten had is alsnog een ambulance besteld.

Uiteraard was het ongeval niet alleen een vertragende factor richting Gouda: ook automobilisten vanuit Gouda keken hun ogen uit naar de blikschade, waardoor ook richting Rotterdam extra vertraging ontstond.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg