8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Muzikale boel op de Eendragt

Afgelopen week was het een muzikale boel op De Eendragt. De Kleine Trompetter kwam met een aantal muzikanten onder leiding van Madeleine Boertje op school om de kinderen enthousiast te maken voor een orkest. 

In de lessen mochten de kinderen verschillende instrumenten uitproberen en werden ze verrast door een uitvoering van de muzikanten. De kinderen vonden het leuk om de verschillende muziekinstrumenten uit te proberen en te horen welk geluid eruit kwam. Ook samen spelen lukte al voor sommige kinderen.

Deze instrument verkenning is georganiseerd voor de naschoolse activiteit die de komende weken op De Eendragt plaatsvindt. De Eendragt en De Kleine Trompetter werken samen om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met muziek. De naschoolse activiteit is daar een mooie gelegenheid voor. Ongeveer 20 kinderen hebben zich opgegeven. Ze oefenen de komende weken na school voor het concert dat in maart wordt gegeven samen met de Kleine Trompetter en de muziekklas van De Eendragt.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg