8.5 C
New York
vrijdag 5 juni 2020

Zitvolleybal clinic voor de jeugd ZVH in Zevenhuizen

Op vrijdag 31 januari wordt er in sportcentrum Swanla aan de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen vanaf 19.00 uur door het Nationale paravolleybalteam een clinic verzorgd voor de jeugd van volleybal Zevenhuizen en de CMV mini’s niveau 6. Na de clinic zal in de kleine sportzaal nog een oefenwedstrijd gespeeld worden door het Nationaal team en de zitvolleyballers van Zevenhuizen.

De toegang is gratis en het is zeker aan te bevelen om te zien hoe snel en lastig zitvolleybal is. Dit is een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met zitvolleybal. De zitvolleyballers van ZVH zijn op zoek naar spelers om het team uit te breiden. (Zit)volleybalervaring is niet vereist. Er wordt getraind op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in Sportcentrum Swanla in Zevenhuizen. Interesse? Neem contact op met zitvolleybal@zvhvolleybal.nl

Ook zoekt het team nog een hoofdsponsor en een trainer/coach. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de voorzitter (voorzitter@zvhvolleybal.nl). Bron foto;s : ZVH


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
479VolgersVolg