8.5 C
New York
vrijdag 25 september 2020

Masters Barracuda overtreffen zichzelf bij ONMK

Tijdens het Open Nederlands Master Kampioenschappen konden de masters van Barracuda het opnemen tegen een groot internationaal deelnemers veld. De dertien master zwemmers van Barracuda hebben in totaal zevenentwintig medailles bij elkaar gezwommen; veertien keer goud, negen keer zilver en vier keer brons.

In het totaal waren er zwemmers uit zestien verschillende landen, variërend van Nederland tot Australië die streden tijdens het ONMK. Vooral tijdens de estafette afstanden konden de Barracuda’s zich meten met de top. Mark Hensen mocht de meeste keren het podium betreden, maar liefst vier keer goud, drie keer zilver en één keer brons. Gevolgd door Denise Boereboom; zes keer podium en Pascal van Haren; vier keer podium.

Emiel van Beusekom had zich, niet onverdienstelijk, gericht op de lange afstanden. Individueel mocht hij drie keer naar het podium en van elke kleur een medaille ophalen. Melissa van de Heijden en Thomas Hesper maken het rijtje compleet met respectievelijk drie en twee podium plaatsen.

Kopfoto: de masters en coach van Barracuda.


Volg het laatste nieuws

2,318FansLike
322VolgersVolg
533VolgersVolg