-->
8.5 C
New York
donderdag 29 september 2022

Spijt in theater Swanla

Donderdagavond 13 februari om 2015 uur speelt cabaretier Stefano zijn voorstelling Sorry Baby in theater Swanla te Zevenhuizen. De voorstelling gaat vooral over zijn spijtbetuigingen zoals:

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen. 

Donderdag 13 februari 2020, aanvang: 20:15 uur. Kaarten à € 16,- zijn te reserveren via de agenda van www.theaterswanla.nl. foto (c) Lotte Bronsgeest

Advertentie