8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

A20 tussen Nieuwerkerk en Moordrecht dicht door ongeval

Vanwege een aanrijding op de A20 tussen Nieuwerkerk en Moordrecht is op zondag 9 februari sinds 12:30 uur de snelweg volledig afgesloten. Verkeer wordt over de Parallelweg geleid. Het ongeval zorgt voor een vertraging van ongeveer een half uur.

Bij de aanrijding is een personenauto via de rechter vangrail tegen de linker vangrail gebotst en achterstevoren tot stilstand gekomen. Er lijken geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken te zijn geweest.

Voor dit incident is de brandweer opgeroepen, omdat sprake was van beknelling. Voor 2 slachtoffers is een ambulance opgeroepen. De slachtoffers, beiden inzittenden van de auto, zijn meegenomen naar het ziekenhuis.

Verkeer, dat achter het ongeval staat, moet omdraaien en wordt onder politiebegeleiding naar de oprit Nieuwerkerk geleid.


Volg het laatste nieuws

2,233FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg