8.5 C
New York
woensdag 21 april 2021

Geparkeerde auto rijdt sloot in in Nieuwerkerkse Oranjebuurt

Op maandag 2 maart is rond 19:00 uur alarm geslagen: een voorbijganger zag een auto met ingeschakelde lichten in het water liggen langs de Prinses Beatrixstraat in Nieuwerkerk. Politie en ambulance zijn opgeroepen en met spoed naar de melding gereden. Bij aankomst bleek e.e.a. gelukkig mee te vallen.

De eigenaresse van de auto had deze bij thuiskomst op de oprit van haar huis geparkeerd. Daarbij is ze blijkbaar vergeten de handrem voldoende aan te trekken of de auto in een versnelling te zetten. Nieuwsgierig door de blauwe zwaailampen voor haar deur kwam de vrouw naar buiten, en zag tot haar schrik dat haar auto de sloot was ingereden.

Zoals bij alle modernere auto’s schakelde de auto zelf verlichting en alarmlichten in toen deze in het water belandde. Een voorbijganger zag de auto met knipperende verlichting in de sloot en heeft 1-1-2 gebeld, omdat niet duidelijk was of er iemand in het voertuig aanwezig was.

De ambulance maakte bij aankomst direct rechtsomkeert, de politie heeft e.e.a. op papier gezet en heeft gewacht tot de berger ter plaatse kwam.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg