8.5 C
New York
dinsdag 30 april 2024

Kom alleen naar Apotheek als nodig

Bij Apotheek Reigerhof proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook in deze tijd. Om u en onze medewerkers te beschermen volgen wij het protocol van RIVM op. Zo voorkomen we verdere verspreiding. Wij zijn zo lang als mogelijk is normaal geopend. Dit kan alleen met uw hulp.

Ik vraag u vriendelijk alleen naar de apotheek te komen wanneer uw medicijnen bijna op zijn. Daarnaast vraag ik u om niet onnodig vroeg herhaalmedicatie te bestellen. Heeft u nog voldoende in voorraad? Dan bent u van harte welkom op een later moment. Zo kunnen we de drukte spreiden en acute zorg direct verlenen.

Heeft u wel medicatie nodig maar heeft u griepklachten? Stuur, als dat mogelijk is, iemand die geen klachten heeft. Is dit niet mogelijk? Neem dan telefonisch contact met ons op om de opties te bespreken.

Op dit moment zijn er geen extra medicijntekorten ten gevolge van het Corona-virus. Mochten er wel tekorten komen, dan zullen wij zoals u van ons gewend bent een passend alternatief zoeken en aan u en uw arts communiceren.

In de apotheek hangt voor u te gebruiken desinfectiemiddel, houd afstand van andere cliënten. De komende tijd voeren wij een PIN-only policy, waarbij contactloos betalen wordt aangeraden.

Advertentie