8.5 C
New York
vrijdag 25 september 2020

Burgemeester Weber: blijf afstand houden!

Burgemeester Weber van Zuidplas heeft op maandagmorgen 23 maart opnieuw de inwoners opgeroepen om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Weber spreekt van een spannende week die er aan komt.

Laat u door het mooie weer niet verleiden om er massaal op uit te trekken. Wandelen, fietsen en spelen kan, maar zorg dat je echt afstand van elkaar houdt. Houd rekening met elkaar in de supermarkt. Zo hebben we het zelf in de hand of er een algehele lock down komt“. laat de burgervader weten op Twitter.

Afgelopen dagen werden de eerste geteste besmettingen bekend in Zuidplas. Hoe het verder gaat lopen is volgens Weber onduidelijk “We gaan een spannende week tegemoet hoe het aantal zieken verloopt. We hebben daar allemaal een rol in, voor jezelf en voor een ander. Dit onderstaande filmpje maakt dat heel inzichtelijk“.

Afbeelding

Volg het laatste nieuws

2,318FansLike
322VolgersVolg
533VolgersVolg