8.5 C
New York
dinsdag 14 juli 2020

RIVM: geen nieuwe positieve Corona testen in Zuidplas en Waddinxveen

De nieuwe besmettingscijfers van het RIVM geven aan dat er op 23 maart 14:00 uur geen nieuwe patiënten zijn van het Coronavirus in de gemeenten Zuidplas en Waddinxveen.

In totaal zijn er 4749 mensen in Nederland positief getest op COVID-19 inclusief de 545 nieuwe gevallen van afgelopen 24 uur. Zuidplas kent 3 drie patiënten maar in welk dorp dat is wordt niet bekend gemaakt, Waddinxveen kent vier slachtoffers.

Burgemeester Weber deed vanochtend nog een oproep om vooral de 1,5 meter afstand te respecteren om zo een totale lockdown te voorkomen. Handhaving van de gemeente spreekt hier ook jongeren die buiten hangen op aan. Aan het einde van de middag komt de regering weer bij elkaar en mogelijk kunnen hier nog meer maatregelen worden ingesteld.

Positief nieuws, besmette patiënt uit Waddinxveen beter

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis laat op Twitter weten dat de eerste Coronapatiënt uit Waddinxveen beter is.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
503VolgersVolg