8.5 C
New York
dinsdag 14 juli 2020

Het afvalbrengstation in Zevenhuizen sluit voorlopig, Nieuwerkerk blijft open

De gemeente Zuidplas heeft besloten het afvalbrengstation in Zevenhuizen te sluiten tot en met 6 april. Afgelopen weekend was het grote files naar het afvalbrengstation in Nieuwerkerk aan den IJssel (zie foto boven).

Het afvalbrengstation in Nieuwerkerk aan den IJssel blijft geopend (zie hier voor de openingstijden). Op dit afvalbrengstation vraagt Zuidplas om de adviezen tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus in acht te nemen. Daarom zijn er maximaal zes auto’s tegelijkertijd toegestaan.

Door deze maatregelen kan het zijn dat u langere wachttijden heeft bij het afvalbrengstation in Nieuwerkerk aan den IJssel. Als het niet noodzakelijk is om meteen uw afval weg te brengen, dan vragen wij u op een later moment in de komende weken langs te komen.

In Waddinxveen was het gisteren ook druk bij het afvalbrengstation, daarom roept beheerder Cyclus op alleen te komen als het nodig is.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
503VolgersVolg