8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

Ondernemers starten Challenge: Tulpen kopen voor zorgverleners

Vier ondernemers hebben de handen in elkaar geslagen om gezamenlijk tulpen te kopen bij lokale bloemenhandelaren voor de zorgverleners. Dat laten de ondernemers weten in een bericht :

Wij zijn een actie gestart met een paar ondernemers om tulpen te kopen bij een bloemenhandelaar (ondersteunen we hem ook) en deze weg te geven aan de zorgverleners. De bedoeling is dat een andere ondernemer het stokje overneemt en dan het volgende ziekenhuis/verzorgingshuis/politie of welke instantie dan ook bossen bloemen uit te delen, omdat zij het verdienen in deze  bijzondere moeilijke tijden” laat men aan Gouwe IJssel Nieuws weten.

Morgen, woensdag 25 maart worden de eerste 3000 bossen uitgedeeld : “We starten met het IJsselland Ziekenhuis daar schenken wij morgen 1500 bossen om half 3, daarna gaan we naar Ryckenhove in Capelle aan den IJssel, Vijverhof in Capelle aan den IJssel, Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel en daarna de Zevenster in Zevenhuizen“.

De vier ondernemers die dit initiatief ondersteunen dagen andere ondernemers uit om ook mee te doen aan de challenge : “We hopen dat dit als een soort challenge doorzet, maar iemand moet ermee beginnen”. De ondernemers zijn Hit eten en drinken in Nieuwerkerk, Mahutte Schilders uit Rotterdam, Stovius Auto Service uit Nieuwerkerk aan den IJssel en Drank- en Spijslokaal Perron uit Nieuwerkerk aan den IJssel.


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg