8.5 C
New York
vrijdag 29 mei 2020

Verdubbeling aantal positieve corona testen in Zuidplas – 1 nieuwe patiënt in Waddinxveen

Het RIVM heeft op woensdag 25 maart bekend gemaakt dat het aantal patiënten dat positief getest is in de gemeente Zuidplas van 3 naar 6 is gestegen, een verdubbeling van het aantal geteste besmettingen.

In de gemeente Waddinxveen is het aantal patiënten gestegen van 4 naar 5. Het aantal per inwoners is in Zuidplas het laagste van de regio. Verzorgingstehuis de Zevenster maakte gisteren bekend dat daar een positieve test was.

Het RIVM en de GGD Hollands Midden testen alleen patiënten in een ziekenhuis of indien de klachten extreem zijn. Hierdoor komt niet iedere coronavirus patiënt in het overzicht.


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
323VolgersVolg
480VolgersVolg