8.5 C
New York
zaterdag 13 april 2024

BRAinS activiteit Paascupcakes versieren via bezorging ingrediënten en online video

Door de coronacrisis zijn alle activiteiten afgeblazen. Om de activiteit Paascupcakes versieren niet in het water te laten vallen is een nieuwe manier gevonden om het door te laten gaan. De ingrediënten kunnen worden geleverd en dan volgt de uitleg via een online video.

“Vanwege Corona zijn wij genoodzaakt om de Brains workshop cupcakes versieren te annuleren. Doordat nu veel kinderen thuis zitten en na hun schoolwerk niet buiten kunnen spelen, maken we het mogelijk om thuis toch Cupcakes te versieren” is terug te lezen.

Voor vier euro kan het pakket besteld worden op deze website. Via een betaling op afstand wordt het pakket afgeleverd voor de deur en via een video kan men dan zelf de tijd inplannen om het te maken.

Uiteraard zien we bij Gouwe IJssel Nieuws de leukste creaties tegemoet komen. Laat het ons weten wat het geworden is op onze facebookpagina!

Advertentie