8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Snelle Sluis Moordrecht wordt alleen op afstand bediend

Voor het bedienen van de Snelle Sluis in Moordrecht blijft voorlopig de winterdienstregeling gelden. Dit betekent dat de Snelle Sluis alleen op afspraak wordt bediend. Dit blijft in ieder geval zo tot en met maandag 6 april 2020. Houd voor eventuele veranderingen de berichtgeving in de gaten opĀ www.hhsk.nl.

Het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard houdt voor het bedienen van de Snelle Sluis voorlopig nog het winterschema aan. Zo kan het waterschap de sluisbediening beter in stand houden tijdens de coronacrisis.

Voorlopig volstaat het om de sluis te bedienen op telefonische afspraak, omdat de recreatievaart nog beperkt is. Normaal gaat met de start van het vaarseizoen rond 1 april de zomerdienstregeling in. Dit jaar is de start van het zomerschema voor de sluisbediening tot nader orde uitgesteld.

CHECK VOOR VERTREK

Wie vragen heeft over de sluisbediening, of hiervoor een afspraak wil maken, kan bellen naar 010 45 37 200 (minimaal 24 uur van te voren). Vaarwateren zijn niet afgesloten. Actuele informatie over de vaarwegen staat op www.vaarweginformatie.nl.

Advertentie