8.5 C
New York
donderdag 4 juni 2020

Computerhulp op afstand!

In deze periode van strenge overheidsmaatregelen zijn wij juist meer dan ooit aangewezen op de digitale hulpmiddelen. Laptops, tablets en smartphones brengen en houden ons in contact met de “buitenwereld”.

Maar niet voor iedereen is het zo eenvoudig om deze apparatuur te bedienen of om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De Bibliotheek De Groene Venen heeft een spreekuur voor “computerhulp op afstand” in het leven geroepen. Juist voor hen die vastlopen bij het huidige dagelijkse gebruik, die advies kunnen gebruiken bij kleine probleempjes die zich voordoen of die uitleg wensen van de –voor hen nieuwe- mogelijkheden die de apparatuur ons biedt. Denk hierbij aan video-bellen, Skype of Facetime.

Tijdens de spreekuren krijgt u advies en/of hulp van vrijwilligers van de Bibliotheek. Zij hebben veel ervaring hebben met het lesgeven in computerprogramma’s in verschillende disciplines. De spreekuren zijn niet bedoeld voor het geven van cursussen omdat wij zo veel mogelijk willen proberen iedereen verder te helpen.

De spreekuren starten vanaf dinsdag 7 april en zijn (voorlopig):

· Elke dinsdagmiddag van 14 uur – 16 uur
· Elke donderdagmorgen van 10 uur – 12 uur

Hoe kunt u met ons in contact komen? Op onze website www.bibliotheekdegroenevenen.nl vindt u op de homepage het tabblad Computerhulp op afstand.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg