8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Snorfiets in brand na val op spekgladde brug Oostringdijk in Moordrecht

Twee opzittenden van een snorfiets zijn op zaterdagmiddag 4 april gevallen op een spekglad wegdek van de brug die de GroenBlauwe zone laat aansluiten op de Oostringdijk in Moordrecht.

Toen de onfortuinlijke mensen weer waren opgestaan zijn ze met snorfiets aan de hand opgestaan en de brug afgelopen. Toen de bestuurder de snorfiets startte, vloog direct in de brand. De brandweer heeft de snorfiets geblust maar die kan als verloren worden beschouwd. De bestuurder en de passagier zijn behalve wat blauwe plekken niet verder gewond maar zijn enorm geschrokken.

Terwijl onze verslaggever er stond vielen meerdere mensen, iets wat lijkt op de situatie van 2017 toen de brug ook glad was. Beheerder projectbureau Westergouwe heeft toen waarschuwingen en een hek geplaatst op de brug met kunststof brugdelen.

Met de eerste warme lentedag lijkt de brug nu meer op een ijsbaan. Vanaf de Groenblauwe zone staat er geen waarschuwingsbord en is het hek op de brug niet zichtbaar. Hierdoor zijn fietsers niet op de hoogte van de gladheid op de brug.


Volg het laatste nieuws

2,233FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg