8.5 C
New York
maandag 1 juni 2020

Extra testen zorgpersoneel, 2 nieuwe opnamen in Zuidplas, Waddinxveen stabiel

Uit de nieuwe cijfers van het RIVM blijkt dat er twee patienten met het coronavirus zijn opgenomen in het ziekenhuis vanuit de gemeente Zuidplas. Waddinxveen had geen nieuwe patienten die zijn opgenomen.

Het RIVM ziet nog steeds een afname van het aantal besmettingen. In de regio blijven het aantal mensen dat opgenomen is stabiel, alleen Rotterdam, Gouda, Alphen aan den Rijn en Krimpenerwaard hadden een groei. Het RIVM is inmiddels gestart met testen van mensen die in de zorg werken. Uit signalen uit Zuidplas zijn zeker 3 mensen bij verschillende zorginstellingen werken, positief getest op het coronavirus.


Volg het laatste nieuws

2,233FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg