8.5 C
New York
dinsdag 23 april 2024

Corona update 15 april : Stabiele cijfers, draaiorgel, vlag, stoeptekening

Op woensdag 15 april waren de cijfers van het RIVM wederom stabiel voor de gemeente Zuidplas en Waddinxveen, geen nieuwe ziekenhuisopnamen van mensen uit deze gemeente en één persoon uit Zuidplas werd positief getest en geen positieve testen uit Waddinxveen. Regionaal is er een kleine stijging van het aantal opnamen maar ook dat volgt de landelijke trend van minder opnamen.

Draaiorgel in Dorrestein

In de wijk Dorrestein stond vanmiddag een draaiorgel te draaien voor een echtpaar uit de Bachstaete. Veel mensen keken, op goede afstand en op het versierde balkon stond het echtpaar te genieten. Om welke reden het feest was, is niet bekend maar het publiek was enthousiast!

Stoeptekening voor Oma

Op de Boslaan in Nieuwerkerk aan den IJssel is een enorme tekening gemaakt van stoepkrijt voor de deur van de aanleunwoningen. Veel opa’s en oma’s zien nu hun kleinkinderen niet en dan is een lieve groet altijd welkom. Andere krijtcreaties blijven natuurlijk welkom in onze mailbox op info@gouweijsselnieuws.nl

Hulpverleners bedankt

Op de Waterdrager , het aquaduct van de Ringvaart in Nieuwerkerk aan den IJssel, hangt eenzaam een Nederlandse vlag die de hulpverleners bedankt.

Advertentie