8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Jubileumeditie Culinesse 2020 afgelast

Door de maatregelen van de overheid, geen evenementen tot 1 september, kon de organisatie van Culinesse niet anders doen dan het evenement af te moeten lasten.

Wij hadden, net als jullie, ontzettend naar deze jubileumeditie uitgekeken. Dat het niet door kan gaan doet ongelofelijk veel pijn. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid. Gezondheid en veiligheid gaat boven alles, maar het blijft verschrikkelijk jammer. Wij gaan de scherven bij elkaar rapen en ons opmaken voor een prachtige editie in 2021. Noteer 26 t/m 28 augustus 2021 alvast in de agenda” laat de organisatie op Facebook weten.

Voor mensen die al een kaart in bezit hebben voor het evenement heeft de organisatie de volgende boodschap: “We werken achter de schermen hard aan verschillende oplossingen. We geven jullie daar snel meer informatie over en we gaan het zo goed mogelijk met elkaar oplossen. Vanaf 01-05-2020 komen we met alle informatie rondom jouw ticket(s)“.

Op de 10e editie stonden al behoorlijk wat grote namen in de planning : Krezip, Nielson, Dotan (donderdag), André Hazes, Van Dik Hout, Candy Dulfer (vrijdag), Anouk, Nick & Simon en Alain Clark (zaterdag).  Op het kleinere DaDa podium zouden onder andere The Kik, Do en Tim Akkerman optreden.

De organisatie is bedroefd maar snapt ook dat het even niet anders kan :” Alle betrokkenen zitten in deze slechte film. Jullie als bezoekers en wij als organisatoren. En ook iedereen die bij een evenement betrokken is zoals bands en muzikanten, deelnemers en restaurants, vrijwilligers, op- en afbouwers en alle collega’s in nog veel meer branches. Het is even goed slikken en weer doorgaan. Deze film kent voor CuliNESSE helaas geen betere slotscène. Wij vragen begrip voor de situatie en willen jullie op het hart drukken het advies van het RIVM op te volgen. We zien jullie heel graag in goede gezondheid terug in 2021. Jullie horen van ons, Pas op jezelf en op elkaar! Team CuliNESSE

Advertentie