8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

Twee patiënten uit Zuidplas overleden gemeld op 23 april aan COVID-19

Uit de meldingen die afgelopen dag is gemaakt bij het RIVM is bekend gemaakt dat er twee inwoners van Zuidplas zijn overleden door COVID-19. Dat maakt de organisatie bekend op 23 april. In Waddinxveen blijft het aantal gelijk, in Gouda en Capelle aan den IJssel stijgt het aantal mensen ook. Het aantal is waarschijnlijk groter dan weergegeven omdat niet iedereen die overlijd ook getest wordt.

In Zuidplas en Waddinxveen is het aantal mensen dat opgenomen is door COVID-19 gestegen met per gemeente één patiënt. Qua besmettingen steeg het aantal positief geteste mensen in Zuidplas met 3 tot 108, in Waddinxveen kwam er één positief geteste patient uit. Dit aantal is in werkelijkheid veel hoger omdat niet iedereen een test krijgt.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg