BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
maandag 10 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Wederom mensen uit Zuidplas overleden door corona op 25 april

Uit de cijfers van het RIVM van zaterdag 25 april is gebleken dat er twee overlijdensgevallen ten gevolge van corona gemeld zijn uit de gemeente Zuidplas. Hiermee is het totaal aantal mensen dat overleden is door corona gestegen tot 12. In Waddinxveen zijn op 25 april geen nieuwe overlijdensgevallen gemeld volgens het RIVM.

De werkelijke aantallen liggen hoger dan de hierboven genoemde getallen, omdat niet alle corona patiënten getest worden. Dat geldt ook voor het aantal besmettingen. In Zuidplas zijn er twee besmettingen bij gekomen. In Zuidplas is er ook iemand opgenomen met het corona virus

Volg het laatste nieuws

2,289FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg