8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

Corona cijfers heel stabiel op 26 april

De cijfers die het RIVM bekend heeft gemaakt op zondag 26 april zijn stabiel te noemen. Er zijn geen grote stijgingen in het aantal besmettingen, opnamen of overlijdensgevallen.

Op zondag zijn de aantallen altijd al vertekenend omdat niet alle organisaties dan de mensen bij het RIVM melden die zijn opgenomen of zijn overleden. Op maandag en dinsdag worden deze opgenomen in de cijfers.

De enige groei, ook al is het minimaal, is in het aantal besmettingen voor Zuidplas. Het gaat hier echter wel om het aantal geteste personen op COVID-19. Mensen die niet getest zijn maar wel de ziekteverschijnselen hebben worden niet opgenomen. Het aantal mensen met een opname in het ziekenhuis stijgt alleen in Capelle aan den IJssel.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg