8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

Cijfers corona stabiel behalve 3 inwoners Zuidplas in 2 dagen overleden

De cijfers van Zuidplas en Waddinxveen lijken aardig stabiel te blijven behalve het aantal overleden inwoners van de gemeente Zuidplas in de afgelopen twee dagen., Dat blijkt uit de cijfers die het RIVM bekend heeft gemaakt. Bij deze organisatie werden op donderdag en vrijdag drie inwoners uit Zuidplas als overleden voor het COVID-19 aangemeld.

Het aantal mensen waarvan bekend is dat ze aan corona zijn overleden is hiermee opgelopen naar 17. In Waddinxveen, Capelle en Gouda zijn de cijfers afgelopen twee dagen stabiel gebleven. Niet bij alle overlijdensgevallen is bekend of het om het COVID-19 virus gaat dus kan het aantal overledenen hoger uitpakken.

Het aantal opnamen in Ziekenhuis en het aantal mensen dat positief getest zijn is gelijk gebleven in de gemeenten. Hiermee lijkt een verdere uitbraak halt toe geroepen te zijn. Uiteraard is het aantal mensen dat besmet is veel hoger dan de RIVM cijfers omdat niet iedereen wordt getest op het virus

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg