8.5 C
New York
maandag 25 mei 2020

Voorstelling ’Ik ga op reis…’ online te zien

Zoals u weet ligt tijdens deze coronacrisis het culturele leven nagenoeg geheel stil. Geen inkomsten voor muzikanten, programmamakers, artiesten et cetera. Het zo bruisende Swanla is nu helaas in een, naar het bestuur hoopt in een tijdelijke, diepe rust.

Het bestuur van Swanla denkt natuurlijk na over de (nabije) toekomst: “Wanneer kunnen we bezoekers ontvangen? Hoe gaan we het financieel allemaal weer op orde krijgen et cetera“.

‘Ik ga op reis’ was een van de geplande uitvoeringen in theater Swanla die helaas niet door kon gaan. In theater Swanla zouden meerdere uitvoeringen zijn. Het theaterstuk ‘Ik ga op reis’ – een boeiende familievoorstelling over twee kinderen in de oorlog en over de Holocaust, voor jong en oud (11+) – is, in samenwerking met TV Rijnmond, omgewerkt tot een professionele videoperformance. Als alternatief voor de 30 theatervoorstellingen, die door de coronamaatregelen zijn geannuleerd. Het is een indrukkend verhaal over de vriendschap tussen twee buurkinderen, Esther en Pieter (10 en 11 jaar), tijdens de Tweede Wereldoorlog in Rotterdam-Kralingen .

De voorstelling past heel goed bij 4 & 5 mei en is te zien via: https://nieuwevormenvanoorlogsverhalen.nl/4mei op maandagavond 4 mei vanaf 20.30 uur –na de dodenherdenking – en op 5 mei – Bevrijdingsdag. Daarna wordt de film weer verwijderd. Duur ca 1 uur en 15 min.

Bestuur, beheerder, medewerkers en vrijwilligers van theater Swanla wensen u sterkte maar ook veel kijkplezier en we hopen u spoedig weer te ontmoeten in theater Swanla!


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
321VolgersVolg
479VolgersVolg