8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

BRAinS weer gestart met hockey en tennis

Woensdagmiddag 20 mei zijn de eerste twee activiteiten BRAinS activiteiten gestart. Nadat Hockey Nieuwerkerk en Tennis Moordrecht weer begonnen waren met regulaire trainingen voor jeugd werd besloten om ook de leerlingen uit te nodigen die zich hadden ingeschreven voor deze kennismakingen lessen.

Ruim 30 kinderen deden mee aan de eerste van drie lessen. Het werd een geslaagde, sportieve en zonovergoten middag met veel balplezier. Voor de restende weken van het schooljaar wordt per activiteit overlegd of ze kunnen doorgaan, onder de geldende maatregelen.

In de eerste week na de schoolzomervakantie komt de volgende BRAinS brochure uit vol leerzame, sportieve en leuke activiteiten.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg