8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Filmvoorstellingen in Swanla hervat

Theater Swanla in Zevenhuizen heeft de filmvoorstellingen hervat. Wel worden in het dorpshuis de RIVM richtlijnen toegepast en zijn er per voorstelling 30 plaatsen beschikbaar.

In de maand juni worden er 3 films getoond : “We hebben voor 2 oorlogsfilms gekozen vanwege de viering van 75 jaar vrijheid dit jaar en nog een leuke film voor de jeugd” laat de organisatie weten. Het programma is :

Swanla start op 6 juni met de filmvoorstelling ‘1917’. De film die begin dit jaar in premiere ging is met maar liefst 10 Oscars bekroond.

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer
Entree €5,- te reserveren via www.dorpshuis.nl/agenda

Zaterdag 27 juni volgt om 14.15 uur de filmvoorstelling Frozen2.

Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.
Entree €5,- te reserveren via www.dorpshuis.nl/agenda

Op Zaterdag 27 juni om 20.15 uur de filmvoorstelling Midway.

Gebaseerd op de slag bij Midway. Deze duurde van 4 juni 1942 tot 7 juni 1942, waarbij de Amerikanen tegen de Japanners vochten met veel minder piloten en soldaten, maar toch wisten te winnen en daarmee een keerpunt in de Tweede Wereldoorlog veroorzaakten.
Entree €5,- te reserveren via www.dorpshuis.nl/agenda

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg