8.5 C
New York
vrijdag 5 maart 2021

RECO-ZVH begint nieuw seizoen met een krappe selectie

De fgelopen week heeft Jan-Jaap van Schuylenburg om persoonlijke redenen zich teruggetrokken uit de heren selectie van RECO ZVH. De Zevenhuizense ploeg zal deze gedreven volleyballer missen, die al zes jaar bij de ploeg was en de opmars vanaf de tweede divisie naar de eredivisie heeft meegemaakt en daar een groot aandeel in had. We wensen hem veel succes in de toekomst toe.

Jan-Jaap van Schuylenburg – foto ZVH

Eerder was Ricardo Hofman vertrokken om bij Draisma Dynamo in Apeldoorn zijn sportieve ambities verder uit te voeren.

Trainer/coach Kristian van der Wel kan het komende eredivisie seizoen wel beschikken over Gianno Beij, Chris van Mullem, Timothy Scheffers, Ludrich Inocente, Bram Wiltenburg, Max van Nieuwstadt, Benjamin Parkinson, Cain van Hal, Thomas van Rij en Mika Prins. Uiteraard wordt nog gekeken of er aanvulling plaats kan vinden bij de selectie.

Volgens de laatste berichten mag er vanaf 1 juli 2020 weer binnen in de sportzaal gesport worden. Coach Van der Wel zal daar zoveel mogelijk van willen profiteren om zijn spelers klaar te stomen voor het nieuwe seizoen en om het goede balgevoel weer te krijgen. Veel spelers van de selectie, zijn ook in het beachvolleybal actief en daar zal waarschijnlijk in de eerste drie weken van september, nationaal wat toernooien voor georganiseerd worden.

Het wedstrijdschema is in concept opgesteld en RECO ZVH zal de competitie beginnen in Swanla met de eerste thuiswedstrijd op zaterdag 10 oktober

Het concept wedstrijdschema voor RECO ZVH ziet er als volgt uit:

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg