8.5 C
New York
vrijdag 5 maart 2021

Leefgoed Beeldentuin gaat weer ‘gewoon’ open

Stichting Leefgoed de Olifant is blij dat de nieuwe coronamaatregelen het mogelijk maken om de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant per 1 juli weer vrij toegankelijk te maken voor publiek.

Dat betekent dat mensen evenals bij de voorgaande edities onaangekondigd een bezoek kunnen brengen. Iedereen is van harte welkom van woensdag tot en met zondag tussen 11.00 en 18.00 uur. Net als overal dient men wel de anderhalve meter afstand te respecteren. Ook moeten mensen die een bezoek willen combineren met een etentje in Restaurant & terras De Dames nog vooraf reserveren.

In de Beeldentuin, waar meer dan 40 imposante en intrigerende beelden staan, zijn ook land art installaties. Die zijn door vijf kunstenaars gemaakt in het kader van 10 Jaar Zuidplas. Dit is een voorproefje van een tweejaarlijks land art festival dat conservator Bart Belonje van het Leefgoed in Park Hitland wil organiseren in 2022.

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli is de Beeldentuin gesloten vanwege het theaterproject Mooi Weer naar Buiten 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg