8.5 C
New York
zondag 17 januari 2021

Theaterproject ‘Mooi weer naar buiten’

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli is de Beeldentuin gesloten vanwege het theaterproject Mooi Weer naar Buitten dat het Rotterdamse gezelschap Mooi Weer & Zo er organiseert.

Acteurs van MW&Z spelen tussen 13.30 en 21.30 diverse stukken tegelijkertijd op verschillende locaties in de Beeldentuin. Bezoekers kunnen kaarten kopen voor één dag of voor beide dagen, want beide dagen hebben een andere programmering. In de toegangsprijs van 80 euro per dag of 150 euro voor beide dagen is een middagsnack en diner inbegrepen. Op de website www.MooiWeerenZo.com/mooi-weer-naar-buiten  staat het volledige programma en daar kun je ook tickets kopen.

Meer informatie over de Beeldentuin en activiteiten op het Leefgoed vind je via de website Leefgoed.nl Leefgoed de Olifant vind je bij buurtschap Ver-Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel tussen de werkhaven aan de Hollandsche IJssel en Park Hitland op een steenworp afstand van Capelle aan den IJssel. Parkeren is gratis. 


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg