8.5 C
New York
vrijdag 3 juli 2020

Lotgenotencontact Dementie weer opgepakt

Het lotgenotencontact voor naasten van mensen met dementie wordt, nu het weer mag, opgestart door Steunpunt mantelzorg van Welzijn Zuidplas.

Op woensdag 8 juli gaan we met inachtneming van de RIVM regels elkaar op 1,5 meter buiten ontmoeten bij Leefgoed de Olifant. Deze keer vindt het plaats in de ochtend van 11.00-12.30 uur en gaat het vooral om de onderlinge ontmoeting. Op dit moment is nog niet duidelijk of we spontaan een kijkje kunnen nemen in de Beeldentuin.

Het nu noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeld via hetty@welzijnzuidplas.nl of belt naar 0180-310050 inspreken is voldoende. Voelt u zich nog niet vrij om naar de ontmoeting te komen maar wilt u wel contact met lotgenoten of de consulent mantelzorg dan kunt u dat kenbaar maken via het zelfde e-mailadres of telefoon

Ontmoeting WOENSDAG 8 juli a.s. Bij Leefgoed de Olifant 

Tijd van 11.00 uur tot 12.30 uur
Groenendijk 325  
2911 BB Nieuwerkerk aan de IJssel

Volg het laatste nieuws

2,270FansLike
322VolgersVolg
496VolgersVolg