BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
woensdag 12 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Stankoverlast Zevenhuizen en Waddinxveen door brand Bergschenhoek

In de dorpen Zevenhuizen en Waddinxveen is plaatste van stankoverlast. Dit komt door een brand in en compostloods op de stort aan de Bosland van Bergschenhoek. Door de windrichting komt de rook nu naar de gemeenten toe.

De website van Rijnmond Veilig meldt op haar website: “De brand in de composthoop is lastig te bestrijden. Vermoedelijk zal het nog enige tijd duren voor de rookoverlast afneemt“. De brand brak rond 06:30 uur uit en is naderhand opgeschaald tot een grip 1 incident. Er zijn veel hulpdiensten beschikbaar.

Update 12:35 uur : Rijnmond veilig :”De brand/broei in de composthoop in Bergschenhoek woedt nog steeds. Brandweer blijft nog geruime tijd bezig met de bestrijding ervan“.

Volg het laatste nieuws

2,291FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg