8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Auto en motorfiets botsen in Nieuwerkerk: motorrijder naar ziekenhuis

Op de Europalaan in Nieuwerkerk is vrijdagmiddag 3 juli rond 16:00 uur een aanrijding gebeurd tussen een personenauto en een motorfiets. De motorrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De toedracht van de aanrijding is voor de politie nog onbekend en wordt onderzocht. Omdat de brokstukken over de gehele breedte van de Europalaan verspreid lagen kon het verkeer niet passeren. Verkeer vanaf de A20 richting Capelle moest omrijden via de N219 langs het Comeniuscollege, verkeer vanuit de richting Capelle naar de A20 kon het ongeval via de Parallelweg Zuid passeren. Dit veroorzaakte vrij veel oponthoud. Handhavers van de gemeente hebben de politie ondersteund bij de afzetting en bij het horen van getuigen.

Een berger heeft beide voertuigen afgevoerd en de rijbaan weer begaanbaar gemaakt.

Foto’s: politie Waddinxveen-Zuidplas en eigen redactie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg