8.5 C
New York
woensdag 21 april 2021

Auto onfortuinlijke bestuurster duikelt van dijk

Op vrijdag 3 juli is een automobiliste met haar zoontje in een penibele situatie beland, toen ze met haar auto een draai wilde maken. De auto is uiteindelijk zonder inzittenden van de dijk afgereden en eindigde tegen een lantaarnpaal.

De vrouw reed op de Sluisdijk tussen Moordrecht en Gouda en wilde linksaf slaan naar het golfterrein. Bij deze manoeuvre raakte de auto naast de weg en bleef met de bodem op de rand van de dijk steken. De vrouw en haar kind hebben daarop de auto verlaten. Een passerende verslaggever van Gouwe IJssel Nieuws waarschuwde een berger. Een tweede passant gaf de vrouw aanwijzingen om de auto zelf weer op de weg te krijgen, waarop de vrouw weer instapte. Toen de auto echter van de dijk begon te rollen heeft onze verslaggeefster de vrouw uit de auto getrokken, waarna deze – leeg – van de dijk af reed.

De inmiddels gewaarschuwde politie heeft alsnog een berger besteld. De auto liep flinke schade op, maar de inzittenden zijn er zonder kleerscheuren afgekomen.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg