8.5 C
New York
dinsdag 20 oktober 2020

Organisatie CuliNESSE brengt het festival naar je huiskamer

De organisatie van festival CuliNESSE roept de CuliNESSE-Box in het leven, onder het motto #tochnogculinesse. “Om het oorspronkelijke weekend van CuliNESSE toch een smaakvolle wending te geven, zijn we aan de slag gegaan met een lekker en leuk alternatief. Want een zomer zonder CuliNESSE is geen zomer wat ons betreft.”  

Het evenement zou op 27, 28 en 29 augustus plaatsvinden aan de Zevenhuizerplas en was voor 80% uitverkocht. Helaas kan het, door de maatregelen rondom het Corona virus, niet doorgaan. Inmiddels is het festival verplaatst naar een nieuwe datum: 26, 27 en 28 augustus 2021.  

Met de CuliNESSE-Box kunnen fans een vleugje CuliNESSE in huis halen. Met deze boxen kun je samen met je familie, vrienden, buren of kennissen – uiteraard op gepaste afstand – het glas heffen op een mooie zomer. “Zoals we normaal gesproken op het strand aan de Zevenhuizerplas hadden gedaan met z’n allen.” – aldus de organisatie. In datzelfde weekend zal er – ter ere van de oorspronkelijke jubileumeditie die zou plaatsvinden – een compilatie van de leukste concertmomenten van de afgelopen negen jaar worden gelanceerd. “Zo is CuliNESSE toch een beetje levendig eind augustus, maar dan in je eigen woonkamer.”
 

Sieberen Meerema

Er zijn drie boxen beschikbaar. De Date-Box (2 personen), de Borrel-Box (4 personen) en de luxe Diner-Box (4 personen). Allemaal boordevol lekkers en CuliNESSE gezelligheid. Bij de laatste box – de Diner-Box – ga je letterlijk uit eten in eigen huis. Sieberen Meerema, van Kookstudio Meerema, kookt je middels instructievideo’s door de gerechten heen en zorgt ervoor dat je zelf een CuliNESSE-chef kunt zijn. “Normaal gesproken was het weekend van CuliNESSE vol lekker eten, drinken, muziek en gezelligheid. Omdat we daar nog een zomer op moeten wachten willen we vast iets leuks bieden om de zomer tóch mooi af te sluiten eind augustus.”  
 
De verkoop van de boxen loopt van 16 juli t/m 16 augustus. Het op=op principe wordt gehanteerd. Meer informatie is te vinden op www.culinesse.nl/tochnogculinesse 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg