8.5 C
New York
dinsdag 29 september 2020

Drie nieuwe corona besmettingen Waddinxveen op laatste dag juli

In Waddinxveen is de groei van het aantal besmettingen met het corona virus nog niet gestopt, op 31 juli maakte het RIVM bekend dat er in de parel aan de Gouwe drie nieuwe patiënten positief zijn getest.

In Zuidplas werd vandaag een nieuwe besmetting gemeld en in Gouda waren er twee positieve testen. Capelle aan den IJssel heeft vijf nieuwe besmettingen erbij en komt daarmee op 349. Het RIVM en de GGD geeft aan dat er veel meer besmettingen zijn maar niet iedereen wordt getest.

In de teststraten van de GGD Hollands Midden is het erg druk, vanaf maandag tot en met donderdag zijn er 3505 mensen getest deze week. Hiervan waren er 66 (1,9%) positief getest. In Waddinxveen was het percentage positief 3,8%, het dubbele van de hele regio in totaal. Afgelopen week was het percentage van Waddinxveen 5.5% van de mensen positief.


Volg het laatste nieuws

2,321FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg