8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Subsidie voor verduurzaming dak voor grootdakbezitter of energie coöperatie

De Provincie Zuid-Holland biedt grootdakbezitters of energie coöperaties de mogelijkheid om gebruik te maken van een subsidie voor het plaatsen van zonnepanelen of het beschikbaar stellen van een dak aan energie coöperaties.

De subsidieregeling loopt tot en met 2023 en de subsidie moet zijn ingediend voordat de zonnepanelen worden geplaatst.

Wie interesse heeft kan meer informatie vinden op de website van de provincie Zuid Holland. Op www.zuid-holland.nl/subsidie zonnig Zuid-Holland staat hierover meer informatie over de voorwaarden en de mogelijkheid om de subsidie aan te vragen.

In Zuidplas is al een coöperatie actief, zon op Zuidplas die op gebouwen zoals bijvoorbeeld ‘t Blok en de gemeentewerf, zonnepanelen plaatsen met investeringen van inwoners uit Zuidplas, meer informatie op de website https://zonopzuidplas.nl/

Advertentie