8.5 C
New York
donderdag 29 oktober 2020

Coronaregels niet nageleefd: alle parkeerplaatsen rondom Zevenhuizerplas vandaag en morgen afgesloten

Bezoekers van de Zevenhuizerplas hebben lak aan de coronamaatregelen, zo is vandaag gebleken. De burgemeester van Zuidplas, Han Weber, heeft daarop besloten alle parkeerplaatsen rondom de Zevenhuizerplas, die onder Zuidplas vallen, vandaag (8 augustus) en morgen (zondag 9 augustus) af te sluiten. De parkeerplaatsen op Rotterdams grondgebied worden eveneens afgesloten, zo meldt de politie van team Waddinxveen-Zuidplas ons. De populaire plas is dan alleen te voet, per fiets of openbaar vervoer te bereiken.

Door deze maatregel zullen (veel) minder mensen naar de plas komen, waardoor de coronamaatregelen nageleefd zouden moeten kunnen worden.

Parkeerplaatsen op meerdere drukken plekken in o.a. Rotterdam werden vandaag al afgesloten, omdat het publiek de regels niet wenst na te leven.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg