8.5 C
New York
zondag 1 november 2020

Er zit muziek in Zevenhuizen!

Op zaterdag 5 september vindt er in Dorpshuis Swanla van 13.00-16.00 uur een Muziekproeverij plaats. MOZ-Art (Muziekonderwijs Zuidplas) verzorgt al jaren diverse muzieklessen in Zevenhuizen. Benieuwd naar het aanbod in het nieuwe seizoen? Kom dan langs en krijg alle informatie!

Maak kennis met onze enthousiaste docenten en probeer verschillende instrumenten uit. Altijd als eens willen spelen op een trompet, dwarsfluit, blokfluit, gitaar, piano, klarinet, viool, saxofoon of drums? Dan is dit je kans! 

Leerlingen en docenten laten van zich horen in korte presentaties. Ook zijn er deze middag leuke workshops te volgen. Uiteraard volgt de muziekschool deze middag de geldende richtlijnen van de overheid en het RIVM. 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg