8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Aanrijding A20 met vier voertuigen zorgt voor file

Op donderdagmiddag 10 september was rond kwart voor vijf een aanrijding met vier personenvoertuigen op de linkerbaan van de A20 nabij de op- en afrit naar Moordrecht vanuit Gouda.

Het voorste voertuig werd in eerste instantie niet geraakt maar de twee opvolgende auto’s werden alsnog geraakt door daarop botsende auto. De bestuurder van de voorste auto had last van de rug en is door het personeel van de ambulance nagekeken. Na onderzoek mocht hij zijn weg vervolgen en zijn voertuig was nog in staat om te rijden.

De andere drie voertuigen konden door de schade niet meer zelf de weg vervolgen en zijn door bergers afgesleept. Door het vele glas, ook op de rechterbaan, moest het verkeer over de vluchtstrook rijden totdat Rijkswaterstaat en de Politie de rechterrijstrook schoon hadden gemaakt. Vanaf Gouda stond er een grote file. Door andere aanrijdingen op de A16 liep het verkeer in de hele regio veel vertraging op.


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg