8.5 C
New York
zondag 27 september 2020

Waarschuwing gemeente Zuidplas : Maak geen afspraak via afspraakloket.nl

Bij meerdere gemeenten in Nederland komen klachten binnen van inwoners die een afspraak maken via de website afspraakloket.nl en hiervoor moeten betalen.

De gemeente Zuidplas werkt niet samen met deze website en geeft iedereen het advies om deze site niet te gebruiken. Afspraakloket.nl vraagt om gevoelige persoonlijke informatie en € 19,95 voor het maken van een afspraak bij een gemeente.

Afspraak maken is altijd gratis

Wie bij de gemeente Zuidplas een afspraak wil maken, bijvoorbeeld voor een paspoort, hoeft men niet te betalen voor het maken van de afspraak. Er zijn commerciële bedrijven die aanbieden om tegen betaling een afspraak te regelen. Dit is niet nodig, afspraken met de gemeente Zuidplas zijn altijd gratis.

Een afspraak maakt men snel en gemakkelijk via een productpagina op zuidplas.nl of door te bellen naar (0180) 330 300.


Volg het laatste nieuws

2,320FansLike
322VolgersVolg
534VolgersVolg