8.5 C
New York
dinsdag 1 december 2020

Morgen toch auticafé met als thema Onmacht

Het was even afwachten of het jongerencentrum ’t Blok voor Auticafe open mocht blijven, maar dat is zo! Dus, dinsdagavond 10 november is er weer een Auticafe in jongerencentrum ’t Blok (IJsermanpad 1) te Nieuwerkerk aan den IJssel. Leuk om elkaar weer te zien en gezellig bij te kletsen.Muziekje erbij en lekkere hapjes. Deze avond staat in het teken van onmacht.

Het is iets waar we allemaal zo nu en dan tegen aanlopen en wat we liever niet voelen….onmacht. Het kan door verschillende omstandigheden veroorzaakt worden….bijvoorbeeld iets binnen in je, maar ook door iets buiten je. Het ligt niet binnen je macht of invloed om de situatie te veranderen, hoe graag je ook zou willen! Je hebt er alles aan gedaan om de situatie te veranderen maar wat je ook doet: het lukt allemaal niet. In feite hebt je er niks (meer) over te zeggen.

Onmacht kan gepaard gaan met andere gevoelens zoals hulpeloosheid of teleurstelling. Je bent misschien teleurgesteld soms in anderen, misschien in jezelf. Je had heel andere verwachtingen die in zijn geheel niet uitkomen.Neem nou de maatregelen rondom corona bijvoorbeeld. Er wordt niet veel over gesproken, maar iedereen voelt de afgelopen periode af en toe onmacht. Deze avond kijken we wat onmacht is, wat het doet en hoe je er mee om zou kunnen gaan.

Het is wegens de maatregelen rondom corona verplicht om je via de mail (kim@welzijnzuidplas.nl) van tevoren op te geven. De tijd is veranderd in lijn met de maatregelen. De avond begint een half uurtje eerder om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 22.00 uur.

Zon op Zuidplas

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
551VolgersVolg