8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

Digitale voorlichtingsbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Op maandag 14 december is er een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie.

Hierbij is er tevens gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen. Het thema is deze keer: Onbegrip vanuit de omgeving. Sanne Pelser, neuropsycholoog bij Basalt gaat op dit onderwerp in en zal de vragen die er zijn beantwoorden .

Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad), recent of langer geleden. Ook voor mensen met MS of Parkinson is deze bijeenkomst. Tevens zijn familieleden en andere geïnteresseerden welkom, er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

Het is op maandag 14 december 2020, 16.15-17.15 uur. De digitale inloop is vanaf 16.00 uur. De bijeenkomst is enkel digitaal te volgen. U ontvangt na aanmelding een link om deel te kunnen nemen. Aanmelden hiervoor kan via info@transmuraalnetwerk.nl. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal personen door waarmee u de informatiebijeenkomst bijwoont.

Kopfoto door mohamed Hassan van Pixabay

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg