8.5 C
New York
woensdag 21 april 2021

Bewoners flat in Moordrecht ruw gewekt door brand

De bewoners van een flat aan het Westeinde in Moordrecht zijn zaterdagochtend 28 november rond 04:00 uur ruw gewekt door een brand tegen de gevel van de flat.

Een van de bewoners werd wakker van een baldadige groep jongeren en rook even later een brandlucht, waarop hij de brandweer heeft gealarmeerd. Bewoners hadden oud paper al buiten staan voor zaterdag wanneer het wordt opgehaald. De stapel papier is in de brand gestoken maar de politie heeft nog niemand hiervoor aangehouden.

De brand is door de brandweer snel geblust en daarna bedekt met schuim tegen nasmeulen. Na het blussen van de brand heeft de brandweer metingen in de flat uitgevoerd op koolmonoxide en bewoners het advies gegeven te ventileren omdat er sprake was van een verhoogd percentage CO. Bij het incident raakte niemand gewond.

Toen het licht was geworden, was pas goed zichtbaar hoeveel papier er in de brand was gegaan. De resten van de brand zijn inmiddels opgeruimd.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg