8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Kerstkransen en kerstbomen moeten verenigingen helpen

Met lege kantines en alleen jeugd aan het sporten is het tijdens de corona crisis afzien voor de sportverenigingen in de gemeente Zuidplas. Buiten het gemis van de sportactiviteiten zijn er bij veel verenigingen financiƫle zorgen omdat er geen inkomsten zijn. Daarom zijn er diverse acties om toch inkomsten te ontvangen.

Online kerstkransen bij CKV Nieuwerkerk

Het einde van het jaar staat, zoals iedereen wellicht weet, vaak in het teken van boterletters en kerstkransen. Dit jaar kunnen we helaas niet langs de deuren en daarom starten we voor het eerst in de geschiedenis een online kerstkransen verkoop! Vanaf maandag 30 november starten onze jeugdteams om met elkaar kerstkransen aan vrienden, familie en bekenden te verkopen zonder daarvoor de straat op te gaan. Maar we vragen dit keer al onze leden om hulp! Je kunt nu zelf online jouw kerstkrans bestellen via deze link LINK = https://forms.gle/NJry2LwJpZefZjXJ9.

Bezorgen en afhalen
Op dinsdag 22 december komen we vanaf 16:00 de kerstkrans thuisbrengen. We bezorgen alleen buiten de regio Zuidplas/Nesselande bij een bestelling van 15 of meer kerstkransen. Op woensdag 23 december is er de mogelijkheid om de kerstkrans(en) op te halen in sportkantine de Kleine Vink

Kerstbomen bij Groeneweg te koop

Bij VV Groeneweg in Zevenhuizen worden er zaterdag 5 december Nordmann kerstbomen verkocht tussen 09:00 en 16:00 uur op de parkeerplaats van de vereniging aan de Knibbelweg. Van elke kerstboom krijgt de voetbalvereniging een bijdrage van 10 euro per verkochte kerstboom.

Advertentie